GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijesti


Natječaj: Rezultati strukturirano intervjua kandidata za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa
17.1.2017.

Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u upravna tijela Grada Kutine objavljuje REZULTATE STRUKTURIRANOG INTERVJU KANDIDATA za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u upravna tijela Grada Kutine.


Pročitajte obavijest.

Gradska uprava: Javni poziv vlasnicima i korisnicima građevina na kojima se nalazi azbest
16.1.2017.

Azbestni otpad ili otpad koji sadrži azbest je opasni otpad koji je po sastavu sirovi azbest i svaka otpadna tvar ili predmet koji sadrži azbest i azbestna vlakna, azbestna prašina nastala emisijom azbesta u zrak obradom azbesta ili tvari, materijala i proizvoda koji sadrže azbest.

Azbest se dodaje raznim proizvodima kako bi im se osigurala mehanička i kemijska svojstva, otpornost na vlagu, vatru, vrućinu, buku, elektricitet, habanje i trenje.

Svoju primjenu azbest ima u brodogradilištu, svemirskim letjelicama, elektroindustriji, bolnicama, školama, knjižnicama, državnim zgradama, kancelarijama, poduzećima, kućama, zgradama i mnogim drugim granama gospodarstva.

Istraživanja su pokazala da čestice azbesta  tzv. prašina azbestnih igličastih vlakana koje se oslobađaju u zrak (emisija azbesta) izazivaju kod ljudi, uslijed kontakta, bilo u industriji ili neposrednoj blizini, nakon izvjesnog vremena teške kronične bolesti (azbestozu) pa i smrt.

 


Pročitajte obavijest.

Natječaj: Pojačano održavanje na području Grada Kutine
12.1.2017.
Gradonačelnik Grada Kutine donosi odluku o objavi javnog natječaja za povjeravanje obavljanja komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta - pojačano održavanje na području Grada Kutine u 2017. godini

Pročitajte obavijest.

Natječaj: Vatrogasna postrojba Kutina - Nabava osobne zaštitne odjeće (Izmjena)
10.1.2017.

Sukladno Pravilniku o provedbi postupaka nabave bagatelne vrijednosti, Vatrogasna postrojba Kutina objavljuje poziv za dostavu ponuda za nabavu osobne zaštitne odjeće.


Pročitajte obavijest.

E-Oglas: Poništenju Oglasa za prijam u službu
10.1.2017.
Pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i prostorno uređenje donosi odluku o poništenju Oglasa za prijam u službu u Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje na radno mjesto – stručni suradnik – upravni referent za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja.

Pročitajte obavijest.

Natječaj: POZIV NA STRUKTURIRANI INTERVJU KANDIDATA
4.1.2017.
Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Gradu Kutini objavljuje POZIV NA STRUKTURIRANI INTERVJU KANDIDATA prijavljenih na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u upravna tijela Grada Kutine.

Pročitajte obavijest.

Natječaj: POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI (PISANO TESTIRANJE I INTERVJU) KANDIDATA
28.12.2016.
Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu na radno mjesto savjetnik za imovinsko-pravne poslove i upravljanje imovinom Grada u Upravnom odjelu za gospodarstvo i financije, objavljuje POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI (PISANO TESTIRANJE I INTERVJU) KANDIDATA. Pisano testiranje provodi se za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja za prijam u službu na radno mjesto - savjetnik za imovinsko-pravne poslove i upravljanje imovinom Grada - na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za gospodarstvo i financije.

Pročitajte obavijest.

Iz ureda gradonačelnika: PROSVJEDUJEM ZBOG SKIDANJA SEMAFORA NA KRIŽANJU HELEŠY U VRIJEME NAJVEĆIH PREDBLAGDANSKIH PROMETNIH GUŽVI
23.12.2016.

Pozdravljam odluku Hrvatskih cesta d.o.o. da se dva križanja na državnoj cesti D45 opreme najsuvremenijom semaforskom opremom i tako se poboljša prometna regulacija u Kutini što smo kao Grad tražili u posljednje tri godine u svim kontaktima.

No, moram naglasiti da mi nije razumljiva odluka izvođača kojega su angažirale Hrvatske ceste d.o.o. da baš nekoliko dana prije Božića razmontira semafore koji su normalno radili i regulirali promet i to baš u vrijeme najvećih prometnih gužvi, kada su moji sugrađani u zadnjim blagdanskim nabavama.

Prosvjedujem zbog toga i žao mi je što nas nitko nije kontaktirao oko vremena započinjanja radova jer bismo jasno dali do znanja da se s ovakvim izborom termina ne slažemo.
I Grad Kutina dosta je ulagao u poboljšanje prometne infrastrukture, ali smo se trudili to raditi tako da se vodi računa o sigurnosti u prometu i svakako ne u predblagdansko vrijeme.
Ujedno molim sugrađane za oprez u prometu i strpljenje.


Gradonačelnik

Andrija Rudić, dipl. novinar

Pročitajte obavijest.

Iz ureda gradonačelnika: GRADONAČELNIK I DIREKTORICA KSK ODLUČILI: KUTINA BEZ NAPLATE PARKIRANJA NA BADNJAK
23.12.2016.

Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić i direktorica Komunalnih servisa Kutina donijeli su odluku da se sutra, na Badnjak, 24.12.2016. godine neće naplaćivati parkiranje u Gradu Kutini.
„Na ovaj način želimo pomoći našim sugrađanima u ovo blagdansko vrijeme da lakše i s jednom brigom manje obave posljednje pripreme za najveći obiteljski blagdan Božića. Drage Kutinčanke i Kutinčani, želimo vam svima ugodne blagdane uz sve gradske sadržaje koje se nude ovoga Božića“, objavili su svoju odluku Gradonačelnik Andrija Rudić i direktorica Manuela Vukelić Vlajsović.

Pročitajte obavijest.

Vijeća mjesnih odbora: FINANCIJSKO IZVJEŠĆE O VISINI TROŠKOVA POVJERENSTVA ZA PROVEDBU IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA NA PODRUČJU GRADA KUTINE NASTALIH U PROVEDBI IZBORA, TE O NAČINU NJIHOVA KORIŠTENJA
23.12.2016.
Povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Kutine objavljuje Izvješće o visini troškova povjerenstva za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Kutine nastalih u provedbi izbora, te o načinu njihova korištenja.

Pročitajte obavijest.

Natječaj: Odluka o poništenju Oglasa
21.12.2016.

Pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i prostorno uređenje donosi Odluku  o poništenju Oglasa za prijam u službu u Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje na radno mjesto – savjetnik za pravne poslove, 1 izvršitelj.


Pročitajte obavijest.

Natječaj: Nabava fotokopirnog papira za Grad Kutinu i proračunske korisnike
21.12.2016.

Sukladno Pravilniku o provedbi postupka nabave bagatelne vrijednosti Grad Kutina objavljuje javni poziv za dostavu ponuda za nabavu fotokopirnog papira u 2017. godini za potrebe Grada Kutine i proračunskih korisnika i ustanova Grada.


Pročitajte obavijest.

Natječaj: Nabava usluge prijevoza djece - Dječji vrtić Kutina
20.12.2016.
Sukladno Pravilniku o provedbi postupka nabave bagatelne vrijednosti Dječji vrtić Kutina objavljuje javni poziv za dostavu ponuda za nabavu usluge prijevoza djece iz romskog naselja.

Pročitajte obavijest.

Iz ureda gradonačelnika: JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE IMENA NOVOG GRADSKOG TRGA U KUTINI
19.12.2016.
Na temelju čl. 95. Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina (NN 16/07, 152/08, 124/10, 56/13) i čl. 7. i  9. Zakona o naseljima (NN 54/88), te sukladno Statutu Grada Kutine (Službene novine Grada Kutine 06/09, 03/13), Gradonačelnik Grada Kutine objavljuje: JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE IMENA NOVOG GRADSKOG TRGA U KUTINI.

Pročitajte obavijest.

Natječaj: Dječji vrtić Kutina - Nabave prehrambenih proizvoda i sredstava za čišćenje i održavanje
16.12.2016.

Sukladno Pravilniku o provedbi postupka nabave bagatelne vrijednosti Dječji vrtić Kutina objavljuje javni poziv za dostavu ponuda za nabavu prehrambenih proizvoda i sredstava za čišćenje.


Pročitajte obavijest.


Stranica 1 od 22 Predhodna [1][2][3][4][5][6] Sljedeća

Popis službenih obavijesti

Službeni dio