GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijesti


Jednostavna nabava: Izmjena dokumentacije - Nabava osobnih vozila
24.5.2019.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave osobnih vozila. Rok za dostavu ponuda je 30.5.2019. godine do 9,00 sati.


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Horizontalna signalizacija
22.5.2019.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave radova na održavanju horizontalne signalizacije na području grada Kutine. Rok za dostavu ponuda je 31.5.2019. godine do 9,00 sati.


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Izvođenje radova na uređenju vodotoka oborinske odvodnje i cestovnih kanala na području Grada Kutine
21.5.2019.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave: izvođenje radova na uređenju vodotoka oborinske odvodnje i cestovnih kanala na području Grada Kutine. Rok izvršenja: izvršenje radova planirano je početkom lipnja 2019. i početkom rujna


Pročitajte obavijest.

Natječaj: OGLAS ZA PRIJAM RADNIKA / RADNICA NA REVITALIZACIJI JAVNIH POVRŠINA
20.5.2019.
Povjerenstvo za provedbu projekta javnih radova u svrhu zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u Gradu Kutini objavljuje oglas za prijam radnika/radnica na revitalizaciji javnih površina.

 


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Radovi na objektu Kluba mladih Baraka
17.5.2019.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave radova na objektu Kluba mladih Baraka. Rok za dostavu ponuda je 29.5.2019. godine do 12,00 sati.


Pročitajte obavijest.

Aktualnosti: Upravni odjel za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliš: Odluka o komunalnom redu - Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću
15.5.2019.
Novi Zakon o komunalnom gospodarstvu (NN 68/18 i 110/18) koji je stupio na snagu dana 4. kolovoza 2018. godine osigurao je normativne uvjete te otklonio dotadašnje nejasnoće uočene u provedbi sa ciljem poboljšanja uvjeta za provedbu komunalnog reda na području jedinica lokalne samouprave.

Pročitajte obavijest.

Gradsko vijeće: 20. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutine
10.5.2019.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine saziva 20. sjednicu Gradskog vijeća Grada Kutine za dan 16. svibnja 2019. godine (četvrtak) s početkom u 15:30 sati u gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12, Kutina


Pročitajte obavijest.

Aktualnosti: Zahtjev Petrokemije d.d. za izmjenom uvjeta iz Rješenja o objedinjenim uvjetima zaštite okoliša
9.5.2019.
Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je na svojim službenim stranicama ( www. mzoe.hr ) informaciju o zahtjevu operatera Petrokemije d.d. za izmjenom uvjeta iz Rješenja o objedinjenim uvjetima zaštite okoliša za postojeće postrojenje Petrokemije d.d.

Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Obavijest o odabiru
9.5.2019.

Sukladno članku 17. stavak (11) Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave, a temeljem provedenog postupka jednostavne nabave „Pružanje usluga dezinsekcije komaraca na području Grada Kutine u 2019. godini“ koji je objavljen na službenim stranicama Grada Kutine dana 2. travnja 2019. godine, donesena je Odluka o odabiru najpovoljnije ponude.


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Pružanje usluge poduzetničkog akceleratora Kutina
8.5.2019.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave usluge pružanja usluge poduzetničkog akceleratora Kutina. 


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Upravljanje Poduzetničkim inkubatorom Kutina
8.5.2019.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave usluge upravljanja poduzetničkim inkubatorom Kutina.


Pročitajte obavijest.

Natječaj: Radno mjesto učitelja/ice u okviru EU projekta "Školuj se i uči"
7.5.2019.

Osnovna škola Zvonimira Franka, Kutina raspisuje Natječaj za potrebe provođenja EU projekta "Školuj se i uči  - projekt socijalnog uključivanja djece i učenika Roma u odgojno-obrazovni sustav na području Grada Kutina" za učitelja/icu za rad u produženom boravku, na određeno, puno radno vrijeme.


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Izgradnja pješačke staze uz Kutinicu (II. dio) – javna rasvjeta
6.5.2019.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave radova na izgradnji pješačke staze uz Kutinicu (II. dio) – javna rasvjeta. 


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Dom u Radićevoj ulici - Romsko naselje (nastavak izgradnje)
6.5.2019.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave radova na Domu u Radićevoj ulici - Romsko naselje (nastavak izgradnje).


Pročitajte obavijest.

Izbori: ODLUKA O REZULTATIMA IZBORA ČLANOVA VIJEĆA ČEŠKE NACIONALNE MANJINE U GRADU KUTINI
6.5.2019.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada KUTINE na sjednici održanoj 5 svibnja 2019. utvrdilo je i objavljuje ODLUKU O REZULTATIMA IZBORA ČLANOVA VIJEĆA ČEŠKE NACIONALNE MANJINE U GRADU KUTINI.


Pročitajte obavijest.


Stranica 1 od 33 Predhodna [1][2][3][4][5][6] Sljedeća

Službeni dio

Popis službenih obavijesti