GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Poruka gradonačelnika

Dobro došli u Kutinu.hr!

Ovo je virtualno mjesto susreta, razgovora i svakodnevne komunikacije na razini koju zahtjeva 21. stoljeće i Kutina, kao europski grad. Od ovog trenutka na ovom mjestu ćete lakše nego do sada pronaći informacije o radu Gradske uprave, najave događanja, planove u budućnosti, kao i odluke i mogućnosti Gradske uprave.

Kada smo krenuli u izradu nove web stranice tada nam je fokus bila prvenstveno komunikacija i približavanje odluka, projekata i načina djelovanja grada s vama, dragi sugrađani. Cilj nam je stvoriti dvosmjernu komunikaciju, razmjenu ideja, mišljenja i vizija, jer grad činimo upravo svi zajedno!

Dobrodošlica i posjetiteljima koji po prvi puta dolaze na naše stranice i žele nas upoznati i postati naši prijatelji. Ovdje možete naći vijesti iz našega grada, službene informacije i kontakte, ali i bazu svih donesenih odluka objavljenih u našim službenim novinama. Za sve dodatne informacije, upite i komentare, na raspolaganju smo vam svakodnevno i putem službene mail adrese.

Grad Kutina trudi se otvoriti, pojednostavniti i svakodnevno komunicirati s građanima. Upravo zato smo uveli „Kutinske razgovore“ - i kroz medije i kroz izravne kontakte na terenu. Počeli smo vas obavještavati kroz naš bilten Kutina – naš grad, redovito obilazimo mjesne odbore i radimo zborove građana na kojima, svima, bez propusta, odgovaramo. Zajedno stvaramo liste prioriteta projekata koji se trebaju izvesti u pojedinom mjesnom odboru ili ulici. Pokrenuli smo i Kutina.hr profil na Facebooku i omogućili još jednostavniji, izravniji i brži pristup informacijama i međusobnoj komunikaciji.

Jednom riječju – postali smo pristupačniji.

S ciljem ostvarivanja još bolje komunikacije i suradnje,

Vaš gradonačelnik,

Andrija Rudić


Andrija Rudić,

Gradonačelnik grada Kutine

Izvještaji gradonačelnika

 NaslovVeličina (kB)
2016 Izvještaj gradonačelnika 1. - 6. mj273,83 KB